Scape BV

Redefining the office Scape

Following our work with Coalesse for the Heineken Global Consumer University project we collaborated with them to create our first independent studio on the Govert Flinckstraat in the multi-cultural De Pijp neighbourhood.

We found a space that was an old boat repair garage and renovated it to create an open and customisable working office scape. Coalesse's furniture is designed for collaboration and it was important for us to work with them in designing a space that people could come in, feel comfortable to work from but also retain some of the history of the building.

Return to Our Work

Project Summary

  • Regeneration of existing building
  • Interior design 
  • Customizable office Scape

Results

  • Creation of collaborative creative space
  • Working adaptable office environment